0
  • No products in the cart.
Title Image

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

mpastanis icap

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΣΤΑΝΗΣ

Senior Manager & Trainer

Ο Κώστας εντάχθηκε στην ICAP ως Senior Trainer το 2016. Έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις, ενώ διετέλεσε Εμπορικός και Γενικός Διευθυντής καθώς επίσης και Διευθύνων Σύμβουλος σε πολυεθνικές εταιρείες στους κλάδους Φαρμακευτικών και Καταναλωτικών Προϊόντων.

Καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρας του και ανάμεσα στα υπόλοιπα καθήκοντά του, ο Κώστας εκπαίδευε τους συναδέλφους του σε θέματα πωλήσεων, διαπραγματεύσεων, καθοδήγησης και ηγεσίας, ενώ έχει συμμετάσχει σε πληθώρα προγραμμάτων εκπαίδευσης εκπαιδευτών στο εξωτερικό. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο marketing από το Chartered Institute of Marketing της Αγγλίας, όπου είναι και Fellow Member (FCIM).

Οι πωλήσεις είναι για τον Κώστα το «πολυτιμότερο επάγγελμα»!

sarantopoulos icap 1

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Senior Trainer

Ο Σωτήρης είναι Senior Trainer, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ναυπηγός – Μηχανολόγος Μηχανικός). Έχει, για περισσότερα από είκοσι χρόνια, εργαστεί ως ανώτερο στέλεχος στις πολυεθνικές εταιρίες Mobil Oil Hellas και BP Hellas στους τομείς Operations/Logistics, Business Support, Sales και Marketing. Από το 2003 μέχρι το 2009 και παράλληλα με τα καθήκοντά του, υπήρξε εσωτερικός εκπαιδευτής της BP Hellas για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Από το 2010, που εντάχθηκε στο δυναμικό της ICAP, έχει υλοποιήσει πάνω από 5.000 ώρες εκπαίδευσης, με εξειδίκευση στους τομείς των πωλήσεων, ενώ η μεγάλη του αδυναμία είναι οι διαπραγματεύσεις! Το στυλ εκπαίδευσής του είναι ιδιαίτερα επαγγελματικό και απολαμβάνει να βλέπει πώς η εκπαίδευση κάνει παραγωγικότερη την καθημερινότητα των συμμετεχόντων.

konstantinidou icap

ΝΤΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Senior Trainer

Η Ντία εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης στελεχών με τα προγράμματα «Οικονομική Αξιολόγηση πελατών/προμηθευτών», «Αποτελεσματική Διαχείριση Απαιτήσεων» και «Αξιολόγηση Κεφαλαιουχικών Επενδύσεων». Με σπουδές Χημικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Οικονομολόγου από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο εργάστηκε ως CFO στη BP όπου απέκτησε εκτενή εργασιακή εμπειρία στη διοίκηση σύνθετων και πολύπλοκων έργων, εταιρικών αναδιοργανώσεων, οργανωτικών και διαδικαστικών ανασχεδιασμών καθώς και στη διαχείριση όλου του φάσματος των χρηματοοικονομικών διαδικασιών. Έχει ισχυρή στρατηγική σκέψη και επιχειρηματική αντίληψη, είναι δε ιδιαίτερα ικανή στο να απλοποιεί το πολύπλοκο και να μεταφέρει σύνθετη γνώση με απλό τρόπο σε διαφορετικά ακροατήρια.

Vavolas CV Pic Color

ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΒΟΛΑΣ

Senior Trainer

Ο Παύλος είναι Senior Trainer της ICAP Training και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στο Διεθνές Marketing  (M.B.A.). Έχει πολυετή και πολυσχεδή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, έχοντας διατελέσει στέλεχος των εταιρειών EFG Eurobank, Μυτιληναίος Α.Ε, Nestle Hellas, Vodafone και IDEAL Standard. Του αρέσει να εκπαιδεύει ομάδες πωλήσεων και να συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη και ανάπτυξή τους.

Για τον Παύλο, “Sales Is Lifestyle”!

georgiadis icap

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Senior Manager

Ο Φάνης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.), από το πανεπιστήμιο του Stirling, UK. Εργάζεται στην ICAP από το 1993 και έχει σημαντική εμπειρία στους τομείς της Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης, Συμβουλευτικής για Ανθρώπινους Πόρους και Επιλογής Στελεχών. Στο αντικείμενο της εκπαίδευσης συνεισφέρει ουσιαστικά με την εμπειρία του σε πληθώρα έργων που διενεργούνται στην Βόρεια Ελλάδα.

margaritis icap

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Director

Ως επικεφαλής της ICAP Training o Γιώργος διασφαλίζει ότι όλα τα έργα εκπαίδευσης υλοποιούνται με τα υψηλότερα στάνταρ. Είναι παθιασμένος με τις πωλήσεις τις οποίες και θεωρεί ευθύνη όλων μέσα σε έναν οργανισμό και όχι αποκλειστικά και μόνο των πωλητών.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Plymouth και έχει MBA από το Πανεπιστήμιο του Sunderland, U.K. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων προϊόντων και υπηρεσιών, ξεκίνησε τη σχέση του με τη Huthwaite International το 2007 ως επαγγελματίας εισηγητής. Έκτοτε συμμετείχε και ηγήθηκε πληθώρας έργων εκπαίδευσης και ανάπτυξης πωλητών, πολλά από τα οποία έχουν βραβευθεί. Σήμερα ως Chief Instructor & Assessor της Huthwaite International για την Νοτιοανατολική Ευρώπη διαθέτει το χρόνο του στην ανάπτυξη των εισηγητών, στην συμβουλευτική οργανισμών και στην καθοδήγηση πωλητών, διαπραγματευτών και διευθυντικών στελεχών πωλήσεων.

Πρόκληση που αγαπά, είναι να δουλεύει με έμπειρες ομάδες πωλήσεων που χρειάζεται να επιτύχουν ακόμη υψηλότερους στόχους!