Title Image

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Picture1

ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΑΚΗΣ

Director

Ως επικεφαλής της ICAP Training Solutions, o Γιώργος διασφαλίζει ότι όλες οι εκπαιδεύσεις υλοποιούνται ποιοτικά  και παραγωγικά, δημιουργώντας έτσι πραγματική αξία για τους συμμετέχοντες.

Έχει σπουδάσει Χρηματοοικονομικά στο Αμερικανικό Κολλέγιο και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο (MBA) από το Florida International University, USA. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της συμβουλευτικής και της εκπαίδευσης ενηλίκων σε πολυεθνικές εταιρείες, κατείχε ρόλους με ευρωπαϊκές και διεθνείς αρμοδιότητες σε εταιρείες όπως Deutsche Post (DHL), Ernst & Young (EY), κ.ά. Ηγήθηκε πληθώρας έργων εκπαίδευσης και ανάπτυξης πωλητών, επιχειρησιακών συμβούλων, Train-the-Trainer, ηγετών και άλλων στελεχών παγκόσμιων οργανισμών σε hard/technical αλλά και soft skills. Προσφέρει το χρόνο του εθελοντικά ως μέντορας σε παγκόσμιους οργανισμούς (π.χ. Junior Achievement) και πιστεύει ακράδαντα στη αδιάληπτη αυτοβελτίωση – ακόμα και ως τρόπο ζωής.

Συνεχής του στόχος να ενδυναμώνει στελέχη της αγοράς για να αριστεύουν σε κάθε επίπεδο!

sarantopoulos icap 1

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Senior Trainer

Ο Σωτήρης είναι Senior Trainer, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ναυπηγός – Μηχανολόγος Μηχανικός). Έχει, για περισσότερα από είκοσι χρόνια, εργαστεί ως ανώτερο στέλεχος στις πολυεθνικές εταιρίες Mobil Oil Hellas και BP Hellas στους τομείς Operations/Logistics, Business Support, Sales και Marketing. Από το 2003 μέχρι το 2009 και παράλληλα με τα καθήκοντά του, υπήρξε εσωτερικός εκπαιδευτής της BP Hellas για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Από το 2010, που εντάχθηκε στο δυναμικό της ICAP, έχει υλοποιήσει πάνω από 5.000 ώρες εκπαίδευσης, με εξειδίκευση στους τομείς των πωλήσεων, ενώ η μεγάλη του αδυναμία είναι οι διαπραγματεύσεις! Το στυλ εκπαίδευσής του είναι ιδιαίτερα επαγγελματικό και απολαμβάνει να βλέπει πώς η εκπαίδευση κάνει παραγωγικότερη την καθημερινότητα των συμμετεχόντων.

konstantinidou icap

ΝΤΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Senior Trainer

Η Ντία εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης στελεχών με τα προγράμματα «Οικονομική Αξιολόγηση πελατών/προμηθευτών», «Αποτελεσματική Διαχείριση Απαιτήσεων» και «Αξιολόγηση Κεφαλαιουχικών Επενδύσεων». Με σπουδές Χημικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Οικονομολόγου από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο εργάστηκε ως CFO στη BP όπου απέκτησε εκτενή εργασιακή εμπειρία στη διοίκηση σύνθετων και πολύπλοκων έργων, εταιρικών αναδιοργανώσεων, οργανωτικών και διαδικαστικών ανασχεδιασμών καθώς και στη διαχείριση όλου του φάσματος των χρηματοοικονομικών διαδικασιών. Έχει ισχυρή στρατηγική σκέψη και επιχειρηματική αντίληψη, είναι δε ιδιαίτερα ικανή στο να απλοποιεί το πολύπλοκο και να μεταφέρει σύνθετη γνώση με απλό τρόπο σε διαφορετικά ακροατήρια.

Vavolas CV Pic Color 206x300 2

ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΒΟΛΑΣ

Manager

Ο Παύλος είναι Manager της ICAP Training Solutions και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στο Διεθνές Marketing  (M.B.A.). Έχει πολυετή και πολυσχεδή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, έχοντας διατελέσει στέλεχος των εταιρειών EFG Eurobank, Μυτιληναίος Α.Ε, Nestle Hellas, Vodafone και IDEAL Standard. Του αρέσει να εκπαιδεύει ομάδες πωλήσεων και να συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη και ανάπτυξή τους.

Για τον Παύλο, “Sales Is Lifestyle”!

IMG 20171205 130009

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Director

Ο Φάνης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.), από το πανεπιστήμιο του Stirling, UK. Εργάζεται στην ICAP από το 1993 και έχει σημαντική εμπειρία στους τομείς της Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης, Συμβουλευτικής για Ανθρώπινους Πόρους και Επιλογής Στελεχών. Στο αντικείμενο της εκπαίδευσης συνεισφέρει ουσιαστικά με την εμπειρία του σε πληθώρα έργων που διενεργούνται στη Βόρεια Ελλάδα.

kottoris

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΤΤΩΡΗΣ

ESG Trainer

Ο Σπύρος έχει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρία στον κλάδο του Learning & Development ως International L&D Strategist & Trainer στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τουλάχιστον 120 εταιρείες και οργανισμούς. Ως ICF Certified Executive και μέλος του International Society of Sustainability Professionals έχει ολοκληρώσει πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε θέματα Sustainability, ESG και Compliance, με αποδεδειγμένη εμπειρία και συγκεκριμένη εξειδίκευση σε εκπαιδεύσεις για την βιωσιμότητα, Business Ethics καθώς και Corporate Social Governance (Εταιρική Διακυβέρνηση).

Είναι πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, (MBA από University of Kentucky USA) με Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων (MEd) από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Advanced Diploma in Personal & Business Coaching από το Kingstown College.

zachos 1

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΖΑΧΟΣ

Executive Trainer

Τα τελευταία 30 χρόνια ο Φίλιππος ασχολείται με την Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Στελεχών. Με μεγάλη εμπειρία στα γνωστικά αντικείμενα των Πωλήσεων, της Ηγεσίας και του Μάνατζμεντ, της Ποιότητας των Υπηρεσιών, των Τεχνικών Παρουσίασης, της Επικοινωνίας, και των Σχέσεων στο χώρο εργασίας, έχει πιστοποιηθεί ως επαγγελματίας εισηγητής από κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς εκπαίδευσης και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει περισσότερα από 170 εκπαιδευτικά προγράμματα ενώ έχει εκπαιδεύσει προσωπικό και στελέχη σε περισσότερες από 360 μεγάλες και μεσαίες εταιρίες, με περισσότερες από 17.000 ώρες διδακτικής εμπειρίας. Γνωρίζει σε βάθος τις πλέον σύγχρονες τεχνικές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και είναι Διπλωματούχος Μηχανικός με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ).

tzimpilis

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΙΜΠΙΛΗΣ

Change Management Trainer

Ως έμπειρος Change & Transformation Expert, διαπιστευμένος ως CCMP της ACMP, με αποδεδειγμένο ιστορικό στην επιτυχή υλοποίηση οργανωτικών αλλαγών σε μεγάλους οργανισμούς, ο Αλέξανδρος είναι ειδικός στο σχεδιασμό και την υλοποίηση επιχειρηματικού μετασχηματισμού και διαχείρισης αλλαγών. Κατέχει εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας και πειθούς, με ιδιαίτερη ικανότητα διαχείρισης πόρων, αντιμετώπισης συγκρούσεων και επίλυσης προβλημάτων, στο πλαίσιο συνεργασίας διαφορετικών τμημάτων και λειτουργιών.

Picture1

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Professor

Ο Νίκος είναι διδάκτωρ της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας καθηγητής σε εκατοντάδες διαλέξεις, επιμορφώσεις και βιωματικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό με εξειδίκευση στη Συναισθηματική Νοημοσύνη.

Είναι πτυχιούχος επίσης του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, πτυχιούχος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχιούχος του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Διδάσκει σε Πανεπιστήμια και Διεθνείς Οργανισμούς, διαδραστικά μαθήματα, workshops, σεμινάρια για τις εξαιρετικές δεξιότητες και ικανότητες του συγκινησιακού εγκεφάλου, τη διαχείριση των συναισθημάτων και το ρόλο τους στην προσωπική ζωή, στην εργασία, στην επικοινωνία, στις σχέσεις, στην ψυχική υγεία, στη βελτίωση της καθημερινότητας μας.

Στις διδασκαλίες του υποστηρίζει με αγάπη, επιμέλεια, γνώση, ενθουσιασμό και πάθος ότι το “αίτημα της περιόδου δεν είναι η Επιτυχία… το αίτημα της περιόδου είναι η Παιδεία…”