0
  • No products in the cart.
Title Image

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η επιχείρησή σας δεν θα φτάσει ποτέ στο μέγιστο των δυνατοτήτων της αν τα Στελέχη της δε μπορούν να Πουλήσουν, να Διαπραγματευτούν και να Επικοινωνήσουν σωστά. Τα καλά νέα είναι ότι αυτές δεν είναι δεξιότητες με τις οποίες γεννιόμαστε, αλλά δεξιότητες τις οποίες μπορούμε να αναπτύξουμε με την κατάλληλη εκπαίδευση και υποστήριξη!

Είναι πολύ πιθανό να έχετε ήδη ανθρώπους μέσα στην εταιρεία σας οι οποίοι μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιτυχία – αν κάποιος τους δείξει τον τρόπο.

Οι εταιρείες ξοδεύουν πολλά χρήματα για τη βελτίωση της απόδοσης των εργαζομένων τους, αλλά δεν μπορούν όλες να συνδέσουν αυτή την επένδυση με τα αυξημένα κέρδη, την παραγωγικότητα ή την ικανοποίηση των πελατών. Αυτό που μας απασχολεί ως ICAP Training είναι η απόδοση της επένδυσής να είναι ορατή κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Διενεργούμε μετρήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια ενός έργου, για να βοηθήσουμε να εντοπιστούν οι καλύτερες δυνατές κατανομές πόρων, τα σημεία στα οποία πρέπει να γίνουν προσαρμογές και ποιες πρέπει να είναι οι μελλοντικές επενδύσεις. Αξιολογούμε τον αντίκτυπο της συμπεριφορικής αλλαγής, σε κάθε στάδιο της εκπαίδευσης, ώστε να οικοδομήσουμε έναν πραγματικό “μετρητή” της αποτελεσματικότητας.

Πριν: Η μέτρηση ξεκινά πριν κάνουμε οτιδήποτε άλλο.

Κατανοούμε τους στόχους σας. Μερικές φορές οι πελάτες έρχονται σε μας με μια σαφή και καθορισμένη άποψη του τι θέλουν. Άλλες φορές μας προσκαλούν να τους βοηθήσουμε να ξεκαθαρίσουν τη σκέψη τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, σας βοηθάμε να επανεξετάσετε τους στόχους σας και δεν φοβόμαστε να αμφισβητήσουμε μια προσέγγιση εάν πιστεύουμε ότι κάτι μπορεί να επιτευχθεί με έναν καλύτερο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια: Συγκρίνουμε τα τρέχοντα επίπεδα δεξιοτήτων πώλησης της Ομάδας σας με τις συμπεριφορές που απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων σας και, έτσι, οι εκπαιδευόμενοι προσδιορίζουν τις περιοχές βελτίωσης.

Μετά την εκπαίδευση: σας βοηθάμε στην μακροπρόθεσμη ενίσχυση των νέων δεξιοτήτων της Ομάδας σας, ώστε η επένδυσή σας να έχει διάρκεια στο χρόνο.

Πολλοί από τους κορυφαίους διαπραγματευτές ανά τον Κόσμο εκπαιδεύονται από τη Huthwaite International. Οι δεξιότητες αυτές τους προσδίδουν ένα ισχυρό πλεονέκτημα.

Δεν είναι ασυνήθιστο η επένδυση σε ένα πρόγραμμα διαπραγμάτευσης της Huthwaite να αποσβαίνεται από την επόμενη κιόλας συμφωνία.

Το πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων στις Διαπραγματεύσεις θα βοηθήσει τα Στελέχη της εταιρείας σας να:

  • αποφύγουν να κάνουν μεγάλες παραχωρήσεις σε σημαντικές διαπραγματεύσεις
  • εξοικονομήσουν κόστος σε μεγάλες αποφάσεις αγορών
  • αυξήσουν τα περιθώρια κερδοφορίας του Οργανισμού
  • αναπτύξουν μια κοινή προσέγγιση και γλώσσα διαπραγμάτευσης, σε όλο τον Οργανισμό και σε όλο το εύρος των διαφορετικών ομάδων και τμημάτων
  • αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους ακόμα και αν έχουν να διαχειριστούν σύνθετες Διαπραγματεύσεις
  • βελτιώσουν τη σχέση τους με στρατηγικούς συνεργάτες (Προμηθευτές, πελάτες κτλ.)
  • αναπτύξουν ένα «αόρατο» αλλά σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Γνωρίζουν όλοι πώς να επικοινωνούν;
Προφανώς όχι. Αν γνώριζαν, τότε γιατί κάποιοι παραπονούνται ότι περνούν ατελείωτες ώρες σε συναντήσεις που δεν έχουν αποτέλεσμα; Γιατί τόσες καθημερινές συζητήσεις με συναδέλφους οδηγούν σε παρεξηγήσεις και πικρίες; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να πείσεις τους άλλους να ακούσουν τις ιδέες σου ή να σου δώσουν όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις τη δουλειά σου; Η Επικοινωνία και η Αποτελεσματική Επικοινωνία είναι δύο τελείως διαφορετικές έννοιες.

Παρατηρήσαμε και αναλύσαμε τις λεκτικές συμπεριφορές που αξιοποιούνται σε διαφορετικές συνθήκες και περιβάλλοντα εργασίας και χρησιμοποιήσαμε τα
δεδομένα αυτά, για να εκπαιδεύσουμε ανθρώπους σαν εσάς, στο πώς να επιτύχουν περισσότερα, να αποκτήσουν μεγαλύτερη επιρροή και να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.